• ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 001
  • ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 002
  • ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 003

Foinikounda Luxury Villas - ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 Προσεχώς συγκρότημα οκτώ πολυτελών μονοκατοικιών με δύο μεγάλες πισίνες, 120 τ.μ. η καθεμία σε δύο επίπεδα με όμορφη θέα, 500 μέτρα από θάλασσα. Το συγκρότημα θα ανεγερθεί μεταξύ Φοινικούντας και Μεθώνης όπου βρίσκεται και ένα από τα μεγαλύτερα κάστρα της Πελοποννήσου, ωραίες παραλίες , παραδοσιακά καταστήματα κ.λ.π. Η περιοχή κατοικείται επί των πλείστον από Ευρωπαίους κατοίκους (Γερμανίας, Αυστρίας και Μεγάλης Βρετανίας).
Υπάρχει δυνατότητα εκδρομών σε ωραιες περιοχές όπως Πύλο, Μεθώνη, Κορώνη, Πεταλίδι και Καλαμάτα όπου υπάρχει αεροδρόμιο. Ιδιαίτερα στην Πύλο που απέχει 12 km και αποτελεί την πρωτεύουσα της επαρχίας υπάρχουν υπηρεσίες όπως τράπεζες , κέντρο υγείας και αστυνομία. Επίσης, εκεί βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ευρώπης που περιλαμβάνει αθλητικούς χώρους (πολλά γήπεδα golf με δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά των κατοίκων των γύρω περιοχών). Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και αρχαιολογικοί χώροι.
Η κατασκευή χωρίζεται σε δύο τμήματα των τεσσάρων κατοικιών.
Έχει δύο εισόδους, ψηλούς φράκτες, κάμερες ασφαλείας, μικρό χώρο για φύλακα – κηπουρό – συντηρητή. Οι κατοικίες του συγκροτήματος θα είναι κατασκευασμένες βάσει του νέου Ενεργειακού κανονισμού με έμφαση στην οικονομία συντήρησης, τις άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες κ.λ.π. Θα υπάρχει απόλυτη εκμετάλλευση χώρων, θα κατασκευαστεί τζάκι, επενδύσεις, όμορφες κουζίνες , σύνδεση με internet, smart home με δυνατότητα οπτικής παρακολούθησης από TV και διάφορες κατασκευές ώστε να δημιουργείται ένα εξαιρετικό σύνολο ιδιαίτερα ποιοτικό και πολυτελές .